Höstprogrammet 2016 & en liten inbjudan…

Nu är höstprogrammet här för alla som är nyfikna:) Första punkten som är av intresse är…

Varmt välkomna till Bråna Äng!

Lördagen den 20:a Augusti kl. 11:00 till 14:00 firar vi att Nässjö Naturskyddsförening slagit och skött Bråna äng i 40 år! Dessförinnan var det också en slåtteräng, så det är en riktigt gammal äng. Det blir musik, lekar och möjlighet att testa att rida på världens största hästras. Liar och erfarna instruktörer finns för dom som vill prova den gamla tekniken. Vi bjuder på enklare mat och dryck! Visste du att det varit bröllop och andra festligheter på ängen? Har du aldrig varit där är det dags nu! ALLA är välkomna att ta del av vår natur därute!

Hoppas vi ses!

Klicka på länken för att ladda hem Höstprogram 2016 Nässjö Naturskyddsförening

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.