Vårfagning av Bråna äng

Vårfagning2013_420x315
En regnig vårfagning av Bråna äng. En sista check av elden med Anders Aldberg (t. v) och Per Blomqvist (t. h).

Dagens aktivitet blev en blöt och ganska kall anrättning. Vi fem som kom till 17-tiden, strävade och släpade och fick ihop en bra brasa som brann, med lite hjälp av torrt papper, torr ved och tändvätska. Det hade växt upp ett antal granar som fick avsluta sina dagar på ett varmare ställe. Trivselfaktorn var trots allt hög och elden värmde de kalla fingrarna. Tack vare regnet var risken för gräsbrand obefintlig. När Per och jag justerade de grenar som inte ville brinna, kom även Susanne förbi och vi hade en trevlig pratstund framför den falnande brasan.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.