Årsmöte klockan 19:00 Torsdagen 19:e Februari i Missionskyrkan

Vi börjar mötet med ”Solkraft i praktiken”. Hur gör man? Stefan Jonsson, som bl.a. monterar solceller och solfångare, ger handgripliga råd kring hur du får till en fungerande anläggning på ditt eget tak/vägg.

Sen bjuder vi på kaffe/the och smörgås innan snabba årsmötesförhandlingar avslutar kvällen. På dagordningen står bl.a. stadgeändringar för att kretsarnas stadgar skall bli mera lika. Inga drastiska förändringar med andra ord.

Kom och ge din lokala förening ditt stöd, och var med och påverka!

Välkomna!

Lars Lindfors Ordförande

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.